Свински крачета със зеленчуци в гювеч
Необходими продукти
  • • 3 бр. свински крачета
  • • 3-4 бр. картофи
  • • 1 бр. морков
  • • 20 шушулки зелен фасул
  • • 1 глава лук
  • • 1 бр. зелена чушка
  • • 4-5 скилидки чесън
  • • 1 ч.л. червен пипер
  • • 3 с.л. олио
  • • сол, черен пипер
Начин на приготвяне
Свинските крачета се измиват и се натриват със сол и червен пипер. Слагат се в гювеч, налива се 1 чаша вода и се пекат на около 250 С около час, като по средата на печенето се обръщат. След това се добавят почистените и нарязани на парчета зеленчуци, скилидките чесън - на ситно. Всичко се поръсва с подправките и се разбърква внимателно. Поръсва се с малко олио. Пече се около час на 200С.
Рецептата е добавена от Madlena на 20 Юли 2010 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.