Свински крачета със зеленчуци в гювеч
Необходими продукти
- • 3 бр. свински крачета
- • 3-4 бр. картофи
- • 1 бр. морков
- • 20 шушулки зелен фасул
- • 1 глава лук
- • 1 бр. зелена чушка
- • 4-5 скилидки чесън
- • 1 ч.л. червен пипер
- • 3 с.л. олио
- • сол, черен пипер
Начин на приготвяне
Свинските крачета се измиват и се натриват със сол и червен пипер. Слагат се в гювеч, налива се 1 чаша вода и се пекат на около 250 С около час, като по средата на печенето се обръщат. След това се добавят почистените и нарязани на парчета зеленчуци, скилидките чесън - на ситно. Всичко се поръсва с подправките и се разбърква внимателно. Поръсва се с малко олио. Пече се около час на 200С.
Рецептата е добавена от Madlena на 20 Юли 2010 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.