РЕГИСТРАЦИЯ | КОНТАКТИ | ЗА РЕКЛАМА  
Име: Парола: Забравена парола
статии цветя галерия форум Каталог
ДРУГИ РЕЦЕПТИ - рецепти за десерти

Овесен сладкиш с ягоди

Заливаме овесените ядки с топло мляко, в което сме ...

Сладкиш с кроасани

Нарязват се кроасаните на филийки, намазва се ...
KОМЕНТАРИ (1)

Бисквитено руло "Зебра"

В купа смесете маргарина и мармалада. Всяка бисквита ...
KОМЕНТАРИ (4)

Кексчета с джинджифил и канела

Разбийте захарта и яйцето с миксер, до пухкавост. ...
Трилече

Трилече

Прилича на българско реване, но не със захарен сироп, ...
Всички рецепти от рецепти за десерти »
ДРУГИ КАТЕГОРИИ РЕЦЕПТИ
рецепти за закуски (15)
рецепти за предястия (89)
рецепти за супи (85)
рецепти за основни ястия (86)
рецепти за салати (116)
рецепти за десерти (187)
рецепти за напитки (24)
рецепти за вегетарианска кухня (74)
рецепти от диетична кухня (5)
рецепти от интернационална кухня (60)
рецепти за зимнина (2)
рецепти за сосове и заливки (20)
рецепти за гарнитури (11)
рецепти за тестени изделия (104)
рецепти за микровълнова кухня (30)
рецепти за еротична кухня (5)
рецепти със свинско месо (28)
рецепти с телешко месо (42)
рецепти с пилешко месо (85)
рецепти с пуешко месо (4)
рецепти с риба (42)
рецепти с агнешко месо (27)
рецепти със заешко месо (9)
рецепти за коктейли (3)
рецепти за детска кухня (12)
Начална » Рецепти » рецепти за десерти » Лимоново руло

Лимоново руло


Рейтинг:
Гласувай:
Порции: 6
Трудност: 2
Приготвяне:
Готвене: 20 минути
Калории:
Описание:

Продукти: 4 яйца
4 с.л.захар
1/2 ч.чаша брашно
Крем
1 ч.чаша захар
1 яйце
1/2 ч.чаша брашно
1/2 измит добре лимон, почистен от семената
пудра захар

Начин на приготвяне: Блатът приготвяме, като разбием с миксер на висока скорост яйцата и захарта, и при непрекъснато бъркане прибавяме постепенно и брашно. Печем пандишпана в намазнена и набрашнена тавичка, на умерена температура. Проверяваме с клечка за зъби, дали блатът е готов.
За да приготвим крема отново с миксер или тел разбиваме яйцето със захарта, добавяме брашното, 1 ч.чаша вода, настърганата кора от лимона, както и сокът му и варим ба слаб огън, докато кремът се сгъсти.
Топлият крем изсипваме върху изстиналия блат.С кърпа навиваме руло и го поръсваме с пудра захар.
Съвет на готвача:
Питие:
Bookmark and Share
Изпрати на приятелИзпрати на приятел Изпрати рецепта, материал, цвете. 
Добавяне на рецептата в моя списък с избрани.Добави в избрани

КОМЕНТАРИ

  Няма добавени коментaри към тази статия.



Нов коментар
Моля, пишете коментарите на кирилица с малки букви. В противен случай, те ще бъдат изтривани от модератор.
От:
Коментар:
[b]плътен[/b] [i]наклонен[/i] [url=link]text[/url]
Код безопасности
Код*:
Въведете кода показан на картинката.
E-mail: Искам да получавам отговорите
     

 

         
Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.
Copyright © 2024 www.zadoma.com. Всички права запазени.
Станете почитател на ЗаДома във Facebook