Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Къри със свинско и ябълки

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:азиатска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 4 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ябълките (зелени и кисели) се обелват и се нарязват на кубчета
  • 2 Червените люти чушки се разрязват по дължина, почистват се от семето и се нарязват на ивички
  • 3 Свинското контрафиле се нарязва на парченца и се запържва, докато получи кафеникава коричка
  • 4 Изважда се от тигана и се оставя настрани
  • 5 В същата мазнина се запържват чесъна, лука, ябълките и лютите чушки
  • 6 Пилешкият бульон се смесва с царевично нишесте и се подправя с кимион, къри и канела
  • 7 Бульонът се кипва и се оттегля от огъня
  • 8 Всъда с ябълките се връща свинското и се залива със соса
  • 9 Ястието се вари още 2-3 минути
  • 10 Поднася се поръсено със ситно нарязан магданоз или кориандър с гарнитура откус-кус или бял ориз, сварен със стафиди.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Картофки, ама по-така ;)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!