Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински черен дроб с грозде

Свински черен дроб с грозде
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:унгарска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.4
(базиран на 7 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете 600-700 грама дроб на парчета с дебелина 1,5 сантиметра. Посолете с черен пипер и сол

  • 2

    Обелете зърната грозде и ги сложете да престоят в 30 грама разтопено краве масло

  • 3

    Изпържете дроба в силно сгорещена мазнина. Изсипете към гроздето виното и сложете да поври 5-6 минути

  • 4

    Сервирайте парчетата дроб, залети с гроздето и соса, прибавен към него. Добавете препечен хляб.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!